Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Η Τεχνολογία Σε Απλά Ελληνικά

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η LaMaserati Είναι Ένα Εξωγήινο Διαστημόπλοιο Μασκαρεμένο Σε Υπεραυτοκίνητο


Αν μια Maserati MC12 και μια LaFerrari ζευγάρωναν, το αποτέλεσμα θα ήταν η LaMaserati. Εμπνευσμένος από τη LaFerrari, ο σχεδιαστής Mark Hostler σχεδίασε τη LaMaserati για να διαδεχθεί τη Maserati MC12.


Σε αντίθεση με τη σύλληψη της Lamborghini Ferruccio του 2012, η LaMaserati διαθέτει μια πιο καμπυλώδη, εξωγήινη και πιο οργανική σχεδίαση αντί για την επιθετική φόρμα τύπου πυραύλου.

Και προσέξετε αυτούς τους πλαϊνούς καθρέφτες που μοιάζουν με κεραίες και κρέμονται από την οροφή του αυτοκινήτου! Αυτό κι αν είναι ...

Ο Hostler οραματίζεται τη LaMaserati χωρίς το σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας (KERS) της LaFerrari, αλλά μόνο με τον 6,3 λίτρων V12 κινητήρα της.

Η μόνη αλλαγή θα ήταν ότι ο κινητήρας θα έπρεπε να επαναπρογραμματιστεί, ώστε να υπάρχει έμφαση στην ισχύ αντί για την ταχύτητα.

Θεωρητικά μιλώντας η LaMaserati δε θα χρτειαζόταν ούτε τις μπαταρίες λιθίου της LaFerrari, κάτι που θεωρητικά θα σήμαινε μείωση του βάρους κατά περίπου 60 κιλά.

Η LaMaserati είναι πιθανότατα μια ακόμα απ' αυτές τις εκπληκτικές συλλήψεις, η οποία ποτέ δε θα κατασκευαστεί, οπότε απολαύστε την εκπληκτική φόρμα του υπεραυτοκινήτου στις φωτογραφίες του άρθρου.


Πηγή: Dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου